De oudste leden van onze groep, met een leeftijd gaande van 14 tot 17 jaar. Ze krijgen elke dag nieuwe mogelijkheden en ze zijn vaak tot veel meer in staat dan ze zelf vermoeden. Als givers gemotiveerd zijn en er de beuk inzetten, zijn ze niet meer tegen te houden. Met een spannende toon in activiteiten daag je gidsen en verkenners uit om er samen op uit trekken, wek je gemakkelijk hun enthousiasme en geef je hen zo de de kans om elkaar op te vangen en hun kwaliteiten te ontplooien.

Praktische info


Emailadres: giverleidingbermijn@gmail.com
Rekeningnummer givers: BE30 3631 5264 6011

Cato MasynJoren Van GuyseTibo SmetJasper RumesCasper Bauwens

leiding: Cato, Joren, Tibo, Jasper, Casper Laatste berichten:

Bloemen en brieven voor Sint-JozefBeste leden, ouders en sympathisanten

Iedereen zit in de greep van het coronavirus. De bewoners van woonzorgcentra worden hier enorm getroffen doordat ze geen bezoek mogen ontvangen. Wij willen deze omstandigheden graag verzachten. Volgende week hebben we onze jaarlijkse azaleaverkoop die door het virus online doorgaat. Naast de verkoop zelf hebben we ook een crowdfunding opgestart. Met de actie 'Azalea's voor woonzorgcentrum' willen we graag elke bewoner van het woonzorgcentrum Sint-Jozef te Sint-Pauwels een azalea bezorgen. Jullie kunnen een vrije bijdrage storten. per 5 euro geven we 1 azalea aan het woonzorgcentra. Er zijn 128 bewoners die we allemaal een bloemetje kunnen geven. Het bedrag dat we dus willen bereiken is 640 euro. De opbrengst van deze actie gaat naar het garanderen van een goede werking van onze scouts. Je maakt dus meerdere mensen blij met een gift. Een gift doen kan via volgende site: https://www.gofundme.com/f/azalea039s-voor-rusthuis
--> wie geen creditcard heeft: overschrijven naar BE83 3631 5264 6415 gaat ook, dan voeren wij jouw bedrag handmatig in. 😊Een tweede actie die wij hier graag aan willen koppelen is vooral gericht aan onze leden. Aangezien de bewoners geen bezoek mogen ontvangen kunnen de leden misschien brieven schrijven of tekeningen maken voor de bewoners. Zo ontvangen zij toch nog post en weten ze dat er nog heel veel mensen aan hen denken. De brieven en tekeningen mogen bij ons in de brievenbus (dries 30) achtergelaten worden en dan bezorgen wij deze in pakketten aan het woonzorgcentrum.

Alvast hartelijk bedankt!
Stevige linker

Leiding van BermijnOnline azaleaverkoopBeste bermino's, ouders en sympathisanten,
Normaal gezien ging 14 maart onze azaleaverkoop doorgaan.

Door de recente ontwikkelingen er op Vlaams niveau beslist dat voor de rest van de maand geen enkele scoutsactiviteit kan doorgaan.
Jammer genoeg waren onze bergen azalea's toen al besteld...

Onze legertjes berminoverkopers stonden klaar om langs elke voordeur te gaan, maar dit gaat dus niet door.
Om toch niet alle bloemen in de vuilbak te moeten gooien, organiseren we een ONLINE VERKOOP.

Jullie kunnen via het Online bestelformulier  laten weten hoeveel azalea's jullie zouden willen adopteren en wanneer jullie deze willen ophalen aan het lokaal van Bermijn volgende zaterdag 21 maart. De ophaalmomenten zijn er omdat er geen massa volk op hetzelfde moment op dezelfde plaats is, dit aangezien het corona-virus. De azalea's zijn 5 euro per stuk. 🙂

Bedankt!!

 

UPDATE OMTRENT CORONAVIRUSBeste bermino's, ouders en sympathisanten,

Door het coronavirus is ons aangeraden vanuit de overheid om voor de rest van de maand maart NIETS van activiteiten binnen jeugdbeweging te laten doorgaan. Azaleaverkoop, districtsdag en gewone vergaderingen gaan NIET door deze maand.

Normaal gezien ging 14 maart onze azaleaverkoop doorgaan.
Door de recente ontwikkelingen er op Vlaams niveau beslist dat voor de rest van de maand geen enkele scoutsactiviteit kan doorgaan.
Jammer genoeg waren onze bergen azalea's toen al besteld...
Onze legertjes berminoverkopers stonden klaar om langs elke voordeur te gaan, maar dit gaat dus niet door.
Om toch niet alle bloemen in de vuilbak te moeten gooien, organiseren we een ONLINE VERKOOP.
Jullie kunnen via deze GoogleForm laten weten hoeveel azalea's jullie zouden willen adopteren en wanneer jullie deze willen . 
https://forms.gle/a36vSr14q5vSU16H9

Kaas- en Wijnavond 15/02Beste Berminos en ouders,

één van de hoogtepunten van het scoutsjaar komt eraan: de Kaas en Wijnavond!

Wij nodigen jullie graag uit op zaterdag 15 februari om aan tafel te schuiven in de De Zoal (parochiezaal) van Sint-Pauwels vanaf 18u.
Er zal voor ieder wat wils zijn, een charcuterie-bordje of kaasschotel en voor de zoetekauwen zijn er boterkoeken te verkrijgen!
En dit allemaal terwijl jullie kleine (of grote) spruit het beste van zichzelf geeft op het podium.
Inschrijven kan via: https://forms.gle/YbDMhbJdM2faRTH87

Voor wie zijn intelligentie wil testen vooraf, dit kan op vrijdag 14 februari tijdens onze Berminoquiz! Jullie worden verwacht om 19u30 in De Zoal te Sint-Pauwels.
Inschrijven doe je via:
https://forms.gle/iPuwTTqjE84RKYrw7

Graag tot snel!

Scouteske groet,

De Berminoleiding

Berminoquiz 2020Op vrijdag 14 februari organiseert SGV Mgr. Bermijn voor de zevende maal een heuse quiz. We nodigen jullie van harte uit op wat ongetwijfeld een plezante avond zal worden. Naast leuke weetjes, eergevoel en amusement zijn er ook nog prachtige prijzen te winnen.

Inschrijven kan via deze link: https://forms.gle/W5PgBq53vbMUo8pW8
Ploegjes bestaan uit hoogstens 4 personen en we vragen per ploeg 16 euro inschrijvingsgeld. Dit bedrag kan betaald worden aan de kassa de avond zelf in cash of met bancontact. Inschrijven kan tot en met woensdag 12 februari.
De quiz gaat door in de parochiezaal Sint-Pauwels en quizzers worden verwacht voor 19u45 zodat de quiz stipt om 20u van start kan gaan.

Veel succes en tot dan!
Activiteiten:

er zijn geen activiteiten gekend


De leiding van de givers:

Cato Masyn

Cato Masyn

Totem: Onbevreesde Eekhoorn

Cato is jarig op 20 oktober 2020.

0478 94 86 17

In leiding bij : Givers

Joren Van Guyse

Joren Van Guyse

Totem: Joviale Steenbok

Joren is jarig op 15 juni 2020.

0498 18 73 46

In leiding bij : Givers

Tibo Smet

Tibo Smet

Totem: Bruisende Merel

Tibo is jarig op 14 februari 2020.

0476 57 51 06

In leiding bij : Givers

Jasper Rumes

Jasper Rumes

Totem: Bedachtzame Secretarisvogel

Jasper is jarig op 5 mei 2020.

0468 25 46 87

In leiding bij : Givers

Casper Bauwens

Casper Bauwens

Totem: Vredelievende Steenbok

Casper is jarig op 4 november 2020.

0470 34 09 92

In leiding bij : Givers