BBQ overgang

Dag leden, ouders en sympathisanten van Bermijn

Nu dat de kampen op zijn einde beginnen te lopen en alle leden moe maar voldaan terugkeren, is het tijd om over het volgende scoutsjaar te beginnen. Dit jaar gaat de BBQ net zoals vroeger samen door met de Overgang. Zo is het op ZATERDAG 31 AUGUSTUS zowel overgang als ‘s avonds vanaf 18u BBQ in onze gekende parochiezaal. Deze avond worden de nieuwe leidingsploegen aan jullie voorgesteld, worden er enkele sfeerbeelden getoond van de afgelopen kampen en worden er kampherinneringen uitgedeeld.

Dit jaar hebben we de BBQ een klein beetje aangepast. In plaats van menu’s met vaste vlees/vis combinaties, laten we jullie dit jaar zelf een menu samenstellen! Je duidt bij het reserveren via deze link  aan welk vlees/vis/vege je wilt en hoeveel. De bonnetjes ontvang je dan zoals gewoonlijk bij de start van de BBQ. Natuurlijk blijft de aperitief inbegrepen. Combineer dus naar hartenlust en laat je helemaal gaan!! Bij vragen kan u altijd mailen naar groepsleiding@bermijn.be

Tot dan!

Een stevige linker

 

De Leidingsploeg van Bermijn

 

 

BerminoFest

De Bermino’s blazen dit jaar 55 kaarsjes uit. Om dit in de verf te zetten zullen we onze vertrouwde lokalen even inruilen voor de idyllische setting van de Roomanmolen (Pastorijwegel 1). In het weekend van 19 – 20 april verzorgen de Bermino’s met veel plezier muzikale geneugten, scoutesk vertier en heerlijke spijs en drank.

— VRIJDAG 19 APRIL– (Gratis inkom)

16u-20u: Afterwork
20u-24u: Live optredens

— ZATERDAG 20 APRIL — (€5 vvk; €7 adk)

16u-20u: Zonneterras, workshops, zomerse muziekjes
20u-4u: Nacht van Bermijn (DJ’s)
– DEUMIL x KOSLOX –
– WADE –
– T-Boit –
– Cinco Bee –

Live optredens (coverbands)

VVK kaarten te verkrijgen bij leiding!

Tot dan!
💛❤ De Bermino’s 💛❤

Kapoenenweekend 5-7 april

Beste Kapoenen en ouders

Van 5 tot 7 april is het weer zo ver: het tweede kapoenenweekendje. Deze keer is het twee nachtjes op een andere locatie! In de weekendbrief is alle info over dit super toffe weekend te vinden. Stuur zeker een mailtje naar kapoenenleiding@bermijn.be als je meegaat!
Wij hebben er alvast zin in!
Tot Dan

Mollie, Jinne, Emma, Marie, Victoire, Toon en Janne

Districtsdag

Zaterdag 23 maart is het weer districtsdag: alle scoutsen van Sint-Niklaas verzamelen zich dan om spelletjes te spelen!

Meer info is op deze uitnodiging te vinden
Vragen? stuur gerust een mailtje naar de leiding

Berminoquiz 2019

Op vrijdag 15 februari organiseert we wederom de jaarlijkse Berminoquiz. We zorgen voor een reeks aan eigenhandig geselecteerde vragen, daarnaast kan u ook een portie vertier en gezelligheid verwachten. Om het nadenken te bevorderen zorgen wij nog voor spijs en drank.

Inschrijven kan via volgende link:

https://goo.gl/forms/kQpr11qQ2WGemcOW2

Betalen kan op de avond zelf. Het is 16 euro per team

Weekendbrief Groepsweekend

Dag allerliefste Bermino’s

Het is weer zover! Groepsweekend komt eraan!! Vergeet jullie niet in te schrijven via de link: https://docs.google.com/forms/d/1MqPPlgHZPG6doVCHwSDAn-HPPP_4Sqbx7ubsajAwyg/edit?fbclid=IwAR2Qvs0C8Su0rubivnD4-kZHrHrf5Lsn1tJt5bu0tDOeuG5q-YBIm3GBHro. Ook de weekendbrief groepsweekend staat nu online.

Wij hebben er alvast heel veel goesting in!!

Groeten

De hele leidingsploeg